Producători

FILTRU POLARIS EPS 1000 FILTRARE BACTERIOLOGICA Afisare la marime maxima

Producator Ecowater  

FILTRU POLARIS EPS 1000 FILTRARE BACTERIOLOGICA

FILTRU POLARIS EPS 1000 este un sistem pentru purificarea microbiologica a apei destinat indepartari din apa a bacteriilor, virusilor, cistilor (giardia, cryptosporidia) fara a folosi tehnologia ultravioletelor.

 

Detalii

lei 1,000.00

Comandaţi telefonic:

0786.124.777

0766.261.392

0766.261.389

sos. Mihai Bravu 520, sector 3

complex Impact Center, Bucuresti

 

Polaris EPS 1000 Este un sistem pentru purificarea microbiologica a apei destinat indepartarii din apa a bacteriilor, virusilor, cistilor (giardia, cryptosporidia) fara a folosi tehnologia ultravioletelor. Polaris EPS 1000 poate fi instalat atat pe apa de retea cat si de put si este destinat montarii pe apa rece la o chiuveta.

 

Cum functioneaza Polaris EPS 1000?

Apa  este  directionata  intai  prin  pre-filtru  unde  gustul  si  mirosul  de  clor, sedimentele si plumbul sunt filtrate. Apoi, apa trece prin filtrul de purificare microbiologica in care bacteriile, cistii, virusii si substantele volatile organice sunt filtrate.Singurul  lucru  care  ramane  este  apa  pura  si  mineralele  care  ajuta  la imbunatatirea gustului apei filtrate. Facilitati si beneficii filtru Polaris Eps 1000 Asigura un o apa pura cu un gust excelent pentru gatit si baut. Independent testat si certificat pentru: – Intruneste cerintele EPA (Environmental Protection Agency – USA) pentru reducerea bacteriilor, virusilor si cistilor cum ar fi giardia si cryptosporidia. – Reduce 53 compusi volatili organici. – Reduce plumbul, gustul si mirosul de clor, sedimentele. Design   compact   fara   vas   de   stocare   –   salveaza   spatiu   pretios   sub chiuveta Dvs. Fara evacuare apa reziduala la canalizare. Mineralele raman in apa pentru imbunatatirea gustului. Auto-blocarea trecerii apei la colmatarea cartuselor, pentru siguranta privind calitatea apei furnizate. Filtre de rezerva incapsulate in carcasa exterioara pentru ca fiecare inlocuire sa fie sigura si uscata.

 

Exemple impuritati reduse de catre sistemul de purificare al apei Polaris EPS 1000 • Clor • Sedimente • Plumb • Bacterii • Virusi • Cisti (Giardia/Cryptosporidia) • Produse farmaceutice • Compusi volatili organici: – Atrazine – Benzene – Carbon Tetrachloride – 2,4-D – Endrin – Haloacetonitriles (HAN) – Heptachlor – Lindane – Methoxychlor – Pentachlorophenol – Styrene – Toluene – Tribromoacetic Acid – Trihalomethanes – Xylenes (total)

IMPORTANT: Testat conform NSF/ANSI Standard 42 si 53. Pentru o functionare corecta, este necesara montarea completa a sistemului care include: cele doua elemente filtrante, suport filtre, furtune de legatura, robinet. Acesta trebuie racordat la conducta de apa rece iar robinetul montat la chiuveta. Nu se foloseste pentru filtrarea apei care este vizual contaminata (tulbure) sau care este in mod evident contaminata cu apa de canalizare.Contaminantii sau alte substante eliminate sau reduse de catre Polaris EPS 1000 nu sunt neaparat prezente in apa tuturor utilizatorilor.Cartusele filtrante sunt componente care trebuiesc schimbate periodic si nu constituie obiectul garantiei. Este recomandata inlocuirea acestora la fiecare 6 luni sau dupa consumarea a 1300 litri de apa.Producatorul  nu  isi  asuma  nici  un  fel  de  responsabilitate  pentru  folosirea  in  alte  scopuri  decat  cele  mentionate.Determinarea folosirii in alte scopuri este in intregime responsabilitatea cumparatorului. Nu se foloseste pentru filtrarea apei a carei calitate nu este cunoscuta.

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Related products

STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 14 ED Sale STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 14 ED
Dedurizatorul care face ca problemele d-voastra legate de apa...
STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 17 ED Sale STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 17 ED
Dedurizatorul care face ca problemele d-voastra legate de apa...
STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 24 ED Sale STATIE DEDURIZARE AUTOMATA AQUA SAFE 24 ED
Dedurizatorul care face ca problemele d-voastra legate de apa...
STATIE AUTOMATA FILTRARE APA ETF JUNIOR STATIE AUTOMATA FILTRARE APA ETF JUNIOR
Aceasta statie de filtrare cu purjare automata nu ar trebui sa...
STATIE DEDURIZARE SI DEFERIZARE ECOMIX 50 STATIE DEDURIZARE SI DEFERIZARE ECOMIX 50
Sistem multi filtru cu functionare automata ECOMIX 50 care...